Hexagonal Vinyl/neoprene Dumbbell

Hexagonal Vinyl/Neoprene Dumbbell
Gym Equipment Dumbbells
Set Dumbbell Bobot Bebas Karet
0.5-10KG / 1-12LB

Entuk Kutipan
Product Description
undefined
Digawe saka wesi cor kompak lan olahan
Digawe saka wesi cast padhet ditempa ing siji Piece, karo Kapadhetan dhuwur, pusat seragam saka gravitasi, lan resistance kanggo komprèsi lan tiba
Lumahing punika ≈ 2.5mm, kebungkus dening pangayoman lingkungan Gamelan lumahing plastik dipping lapisan
Anti-selip, panyerepan kejut, anti tabrakan, gerakan sing luwih aman. Aman, ramah lingkungan, ora ana ambune, ora luntur
undefined

undefined

parameter Product

undefined

Instructions Gor Gunakake

undefined

fitur
Dumbbells plastik dip diwatesi dening proses produksi, lan mesthi ana titik kunci lan bolongan cilik ing permukaan produk. Fenomena iki dudu masalah kualitas lan ora mengaruhi panggunaan lan tampilan sakabèhé produk.
undefined
Produk sing dicelup sing anyar bakal duwe ambu ora enak, sing normal. Produk kasebut wis lulus tes keamanan organik molah malih (voc). Mangga gunakake kanthi yakin. Sawise unpacking, sijine ing panggonan kang kelangan lan ventilated kanggo minggu lan mambu bakal nemen suda.
undefined
Spesifikasi Gear
  • Nama Produk : Dipping Vinly/ Neoprene Dumbbell
  • Logo: Logo Kustomisasi kasedhiya
  • Bahan : Besi + PVC
  • Packing: Polybag + ctn + Kasus kayu
  • Warna: Warna Kustom
  • OEM & ODM Ditampa
  • Rentang Bobot: 1lb-12lb,0.5kg-5kg
  • Diimpor saka China
Shipping

Sistem Pengiriman AVEC ngijini sampeyan kanggo trek pesenan saka wektu sampeyan nyeleh kanggo wektu iku tekan lawang. Pesen dina iki, trek dina iki.

pabrik

Gerbang Pabrik

Bengkel Produk PVC

Bengkel Produk Silikon

Tekan Greater Business Heights kanthi Kemitraan karo AVEC
Ayo Tetep Tutul
Entuk nganyari babagan spesial dodolan lan liya-liyane
Tindakake AVEC
Kita pengin krungu saka sampeyan!